Det Okända - Så Lever Vi Sida Vid Sida

 
Att Vara Eller Inte Vara - Att Välja Att Leva Framför Döden 
 
Det är verkligen skönt att börja blogga igen. Tänkte skriva lite om andra sidan, det paranormala och hur det påverkar min vardag och hur jag hanterar det och lär mig nya saker hela tiden. Nu har jag märkt en annan egenskap som börjar ta form hos mig, jag hittar borttappade saker hemma, kan prata med en person och veta vad personen ifråga precis ska säga med mera. 
 
Jag Trodde Jag Hade Blivit Knäpp Efter Min Hjärnoperation
 
Detta har jag haft sedan barnsben, dock minns jag inte att jag var så öppen. Alla ni föräldrar som har barn mellan 1-10, har ni någon gång överhört eller sett att erat barn leka, prata och jolla glatt åt något som inte finns? Låtsas kompisar är ett exempel, det är inte på låtsas. Det är kanske är en avliden släkting som hälsar på lillen eller dennes skyddsängel. Barn brukar oftast ha denna gåva och är därför extra känsliga mot energier. Minns ett tillfälle när jag var runt 4-5 år, började gråta så fort jag kände att det var spänningar i luften, om någon hade bråkat och jag kastade mig om benen på personen jag kände det av med ansiktet dränkt i tårar. Om någon svor blev jag upprörd och sa " säg låååååt " , var tydligen väldigt noga med det. 
 
Det Okända Kan Ses Som Skrämmande
 
Även jag kan bli skrämd, är faktiskt VÄLDIGT lättskrämd vilken kanske inte passar detta men inget jag kan rå för haha. Efter att jag träffade min blivande mentor för första gången så gav han mig lite verktyg så jag kunde avskärma mig från alla röster, fysisk kontakt som att bli dragen i håret är ju inte så skoj eller att någon bara ploppar upp när man minst anar det. Ber dom vänligt att lämna mig ifred om jag inte orkar, man måste alltid visa respekt och alltid tacka. Brukar be ärkeänglarna om hjälp och det fungerar! Ärkeängeln Mikael den jag åkallar då.. Nu får det vara bra för idag , 2 inlägg samma dag hoppas det håller i sig!
 
TeSzy
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0